Anterieure overeenkomst Dorpsstraat 29a te Hurwenen

Het college maakt ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3, Wro bekend dat zij op 12 juli 2022 een anterieure overeenkomst ex art. 6.24, lid 1, Wro heeft gesloten voor het perceel aan de Dorpsstraat 29a te Hurwenen. De locatie is kadastraal bekend gemeente Rossum, sectie D, nummer 310.

 

Omdat deze overeenkomst is aangegaan voorafgaand aan het wijzigen van een bestemmingsplan, wordt deze overeenkomst een anterieure (voorafgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de gedeeltelijke omzetting van de bestemming naar ‘Wonen’ en het vervallen van het bouwvlak voor het overig deel van het perceel. Daarnaast zijn afspraken gemaakt over de vergoeding van de kosten die de gemeente maakt vanwege de planologische medewerking die zij voornemens is te verlenen.

 

Van 21 juli 2022 tot en met 31 augustus 2022 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Kerkdriel (Kerkstraat 45).

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer T. Sayilgan.

Naar boven