Gemeente Bergeijk - Besluit tot het verwijderen van een object van de gemeentelijke monumentenlijst

Het college heeft op 12 juli 2022 een besluit genomen voor de verwijdering van 1 object van de gemeentelijke monumentenlijst. Het betreft het volgende object:

  • Voormalige boerderij Neerrijt 25 te Luyksgestel.

Het besluit ligt vanaf donderdag 21 juli 2022 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk.

Voor het inzien van het besluit moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 0497-551455 of via de receptie.

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u hiertegen bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk. Voordat u dit doet vragen wij u eerst telefonisch contact op te nemen met dhr. J. van Deijck. Het besluit wordt dan met u besproken en verder toegelicht. Wanneer u hiermee niet geholpen bent kunt u alsnog een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken na de dag van publicatie van het besluit. In uw bezwaarschrift vermeldt u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Verder bevat het bezwaarschrift: uw naam en adres, de datum waarop het bezwaarschrift geschreven is, en de ondertekening.

Bergeijk, 12 juli 2022

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

J.J. van der Windt

Gemeentesecretaris ad interim

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven