BESTEMMINGSPLAN ‘WETHOUDER TROMPERSSTRAAT TE LANGEWEG’ EN BESLUIT HOGERE WAARDE, GEMEENTE MOERDIJK

 

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat de gemeenteraad op 14 juli 2022 het bestemmingsplan ‘Wethouder Trompersstraat te Langeweg’ (planidentificatie NL.IMRO.1709. WethTrompersstrLW -BP40) ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan is opgesteld voor de realisatie van 15 woningen.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 28 juli tot en met 7 september 2022 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage. Het plan is digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website.

 

Hogere waarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Moerdijk hebben op grond van de Wet geluidhinder op 7 juni 2022 besloten om hogere waarden voor geluid ten aanzien van wegverkeerslawaai vast te stellen voor het bestemmingsplan ‘Wethouder Trompersstraat te Langeweg’. Het besluit, en de bijbehorende stukken liggen eveneens vanaf 28 juli tot en met 7 september 2022 bij de receptie van het gemeentehuis ter inzage.

 

Beroep

Gedurende deze termijn kan tegen beide besluiten beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk voor diegene die tijdig zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Degene die beroep instelt kan tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

 

Het indienen van een beroepschrift schort de inwerkingtreding van het besluit hogere waarde niet. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt, kan gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State naast een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Het besluit treedt dan in ieder geval niet inwerking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Zevenbergen, 27 juli 2022

Naar boven