Ontwerpbestemmingsplan “Katsestraat 18, Oeffelt”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Katsestraat 18, Oeffelt” ter inzage wordt gelegd. Het plan voorziet in de bouw van in totaal 13 woningen op het terrein waar voorheen het dagverblijf “De Haven” was gevestigd. De locatie is plaatselijk bekend als Katsestraat 18, 5441 XC Oeffelt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage (van woensdag 20 juli 2022 tot en met dinsdag 30 augustus 2022). Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Cuijk tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer P. Claassen van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Cuijk, 19 juli 2022.

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk

Naar boven