Ontwerpbesluit - De Boelelaan 1105 , Amsterdam - ambtshalve actualisatie in het kader van programmatisch actualiseren

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam bekend dat zij een ontwerpbeschikking ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter inzage heeft gelegd.

De ontwerpbeschikking betreft het voornemen de vergunning van Vrije Universiteit Amsterdam gelegen aan de De Boelelaan 1105 aan te passen.

De aanpassing betreft de voorschriften van de omgevingsvergunning van 5 juli 2013, kenmerk HZ-WABO-010749 te wijzigen.

De wijziging heeft plaats in het kader van onze periodieke toetsing of voorschriften van de vergunning nog overeenkomen met de beste beschikbare technieken en toereikend zijn dan wel anderszins aanpassing behoeven vanwege de ontwikkelingen met betrekking tot de kwaliteit van het milieu. De wijziging heeft eveneens plaats in het belang van het milieu. Concreet gaat het over aanpassing van de voorschriften voortvloeiend uit het per 1 maart 2015 in werking getreden Besluit GGO 2013, tekstuele aanpassingen en actualisering van richtlijnen waarnaar wordt verwezen in de vergunning.

Wij hebben hiertoe gegevens opgevraagd over de aanwezige ggo-ruimten, de categorie van fysieke inperking en het inperkingsniveau van het aanwezige ggo-materiaal. In dat kader dienen er een nieuwe voorschriften aan de omgevingsvergunning van 5 juli 2013, kenmerk HZ-WABO-010749 verbonden te worden.

Zaaknummer: 10267956

Inzage

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op loket.odnzkg.nl onder bekendmakingen en (digitaal) bij de gemeente Amsterdam, Stadsloket Centrum, Amstel 1 (Stopera) te Amsterdam. Bel voor openingstijden of voor het maken van een afspraak 14 020.

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kan eenieder zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen via dit webformulier. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Ebbehout 31, 1507 EA, Zaandam.

Heeft u een vraag over deze zaak of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen dan kunt u gebruik maken van dit webformulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Naar aanleiding van recente uitspraken van de rechter wijzen wij op het volgende: Als u belanghebbende bent bij deze beschikking kunt u ook beroep instellen als u geen zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van deze beschikking. Het indienen van een zienswijze is wel aan te bevelen, zodat wij uw zienswijze kunnen betrekken bij de definitieve beschikking. Als u geen belanghebbende bent bij deze beschikking kunt u alleen beroep instellen tegen de uiteindelijke beschikking als u een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van deze beschikking.

Alle stukken inzien?

Kijk op de website van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied om alle gepubliceerde documenten in te zien. Klik hier voor de directe link naar de publicatie.

Naar boven