Ontwerp omgevingsvergunning voor het verbouwen van de pastorie met boerderij – Pastoor van der Plaatstraat 24 en 26 Rijpwetering - W2022/062

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 5 juli 2022 hebben besloten om een ontwerp-besluit te nemen op de aanvraag om omgevingsvergunning met de activiteit bouwen op het perceel Pastoor van der Plaatstraat 24 en 26 Rijpwetering.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken van 13 juli 2022 t/m 24 augustus 2022 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. De stukken kunnen gedurende de openingstijden digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, dient u vooraf een afspraak te maken via www.kaagenbraassem.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning bij het college kenbaar maken. Als u dit mondeling wilt doen, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van de gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Algemene informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, tel. 071-3327272 of e-mail info@kaagenbraassem.nl.

 

Naar boven