Posterieure overeenkomst perceel E2036, gelegen tussen de Krommelaan en deelplan 3 Timpaan (Zuiderloo) te Heiloo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maakt ter voldoening aan artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat op 5 juli 2022 een posterieure overeenkomst ingevolge artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening is gesloten tussen de gemeente en de grondeigenaren van het perceel E2036, gelegen tussen de Krommelaan en deelplan 3 Timpaan (Zuiderloo) te Heiloo. In de posterieure overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over opstalontwikkeling, planologie en de exploitatiebijdrage.

De posterieure overeenkomst heeft betrekking op de ontwikkeling van vier woningen binnen het onherroepelijke bestemmingsplan Zuiderloo waarvan twee in categorie 2 (goedkoop) en twee in categorie 4 (duur). Er wordt een deel van de grond ingericht als openbare ruimte ter behoud van een bestaande houtwal en realisatie van openbare parkeerplaatsen.

Een beschrijving van de zakelijke inhoud van de posterieure overeenkomst ligt vanaf 14 juli 2022 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Heiloo. Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Naar boven