Intrekking reeds verleende omgevingsvergunning Hoeksterloane 34 te Damwâld (wijzigingsaanvraag)

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

Intrekking reeds verleende (uitgebreide procedure) omgevingsvergunning

De gemeente heeft besloten om een reeds verleende (uitgebreide) omgevingsvergunning in te trekken.

Het betreft de navolgende verleende vergunning:

Hoeksterloane 34 te Damwâld, het bouwen van een jongveestal (wijzigingsaanvraag) (verleend op 2 augustus 2017, ingetrokken op 29 juni 2022).

Deze beslissing van de gemeente ligt met ingang van donderdag 7 juli 2022 6 weken op het gemeentehuis te Damwâld ter inzage (op afspraak). Deze beslissing is voorbereid met toepassing van artikel 2.33 lid 2 aanhef en sub b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Indien u het hier niet mee eens bent en u bent belanghebbende dan kunt u een beroepschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel.

Als er een bezwaarschrift is ingediend blijft het besluit geldig. Wilt u dit voorkomen dan kunt u vragen om een voorlopige voorziening bij de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Naar boven