Verkoopprocedure Blok 4 en 5 in de Erven te Heesch t.b.v. 11 projectmatige rijwoningen

De gemeente Bernheze geeft hierbij kennis van het voornemen om twee blokken (nummer 4 en 5) grond in de woonwijk de Erven onderdeel Vlindererf, kadastraal bekend Heesch, gemeente Bernheze, sectie F nummers 1398 (gedeeltelijk) uit te geven. De blokken zijn gelegen aan de nog te realiseren straten Helmgras en Struisgras in Heesch en zijn samen circa 1.613 m² groot. De opzet is verkoop aan een onderneming die de realisatie van 10 of 11 rijwoningen voor eigen rekening en risico op zich zal nemen om deze vervolgens te koop aan te bieden aan particulieren voor zelfbewoning.

 

De verkoopprocedure vangt aan per 1 juli 2022. Voor meer informatie over de verkoopprocedure verwijzen wij naar de aan dit besluit gehechte verkoopleidraad inclusief bijlagen. Verdere communicatie zal verlopen via de website op https://www.bernheze.org/inwoners-en-ondernemers/wonen/grondtransacties/.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente Bernheze uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778/zaal Didam).

 

1 juli 2022

Naar boven