Verleende omgevingsvergunning Landstraat 14 Aardenburg

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend voor:

  • Landstraat 14 te Aardenburg voor het vervangen van de kozijnen aan de voorgevel, datum verzending besluit: 21-06-2022 (OV-2022128).

Verleende vergunningen kunnen op afspraak worden ingezien. U kunt telefonisch een afspraak maken via het nummer: 0117 - 457000 of stuur een e-mail naar: info@gemeentesluis.nl.

Tegen een besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit bij het college een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift moet binnen de hiervoor gestelde termijn door ons zijn ontvangen.

Indien bezwaar wordt gemaakt kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een afschrift van het bezwaarschrift dient te worden overlegd. Er wordt een griffierecht geheven.

Oostburg, 29 juni 2022

Naar boven