Gemeente Bergeijk - vergadering Commissie Bezwaarschriften woensdag 26 januari 2022

De Commissie Bezwaarschriften komt op woensdag 26 januari 2022 bijeen in het gemeentehuis aan de Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk.

De Commissie zal op deze avond bestaan uit de volgende leden:

De heer mr. W.A.M. Waarma (voorzitter), de heer mr. T.S. Bakkes (lid) en mevrouw drs. H.L.G. van Overdijk (lid)

De Commissie zal de volgende bezwaarschriften behandelen:

19.30 uur:

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 22 oktober 2021 waarbij een vergoeding is toegekend voor leerlingenvervoer.

20.15 uur:

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 26 augustus 2021 waarbij documenten gedeeltelijk openbaar zijn gemaakt in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur.

De zittingen van de Commissie Bezwaarschriften zijn openbaar, tenzij de commissie ten aanzien van een bepaald bezwaarschrift besluit om het horen besloten te laten plaatsvinden.

Als u als publiek een zitting wil bijwonen, moet u uw aanwezigheid vooraf aankondigen. Dit in verband met de te treffen coronamaatregelen. U kunt hiervoor contact opnemen met de secretaris van de Commissie Bezwaarschriften, mevrouw mr. A. Poetai, bereikbaar via telefoonnummer 0497 - 551 455 of via e-mail a.poetai@bergeijk.nl.

Naar boven