Gemeente Zoetermeer – publicatie van voornemen tot het aangaan van een overeenkomst tot medegebruik van diverse ruimtes in het schoolgebouw gelegen aan Electrablauw 1 ten behoeve van SWKGroep Services B.V. | Gro-up

De gemeente Zoetermeer geeft hierbij kennis van haar voornemen tot het aangaan van een overeenkomst tot medegebruik van de aula, pantry, kantoorruimte en toiletgroep in het schoolgebouw gelegen aan Electrablauw 1 te Zoetermeer.

 

De gemeente Zoetermeer meent dat Gro-up de enige serieuze gegadigde is die in aanmerking komt voor het (beoogde) medegebruik van deze onderwijsruimtes vanwege de volgende redenen:

 

  • De opvang in dit schoolgebouw wordt geregeld door Gro-up, daarnaast maakt IKC Saffier in het geschakelde gebouw gelegen aan Electrablauw 5 te Zoetermeer ook gebruik van de diensten van Gro-up.

  • Gro-up maakt reeds gebruik van een tweetal lokalen voor kinderopvang in dit schoolgebouw. De aula, kantoor, pantry en toiletgroep zijn een logische stap om toe te voegen voor de buitenschoolse opvang/Kidsclub.

  • Met oog op de functie van een schoolgebouw kan slechts een beperkt aantal organisaties zich vestigen in deze ruimtes, een kinderopvangorganisatie sluit goed aan bij de functie van het gebouw.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot medegebruik, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit voornemen kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan vastgoedtransacties@zoetermeer.nl onder vermelding van “Electrablauw 1 huisvesting”. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven