Bekendmaking verkoop gemeentelijke gronden - Gemeente Land van Cuijk

 

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van het perceel kadastraal bekend, gemeente Boxmeer sectie D nummer 7491 en wordt op termijn eigenaar van het perceel kadastraal bekend, gemeente Boxmeer, sectie D nummer 3279. Beide percelen zijn gelegen aan de Burgemeester Verkuijlstraat in Boxmeer, nabij de Rochusrotonde. De gemeente is voornemens gedeelten van deze percelen te verkopen aan een ontwikkelende partij, die de gemeentegronden zal betrekken bij de ontwikkeling van een appartementencomplex op aangrenzende gronden die zij in eigendom heeft.

 

De verkoop van voornoemde gronden maakt integraal deel uit van de herontwikkeling van het gebied. Ten behoeve van deze herontwikkeling vindt een grondruil plaats waarbij de gemeente tevens gronden van betreffende ontwikkelaar verwerft om daarmee de Burgemeester Verkuijlstraat te verbreden. Het college van de voormalige gemeente Boxmeer heeft besloten de Burgemeester Verkuijlstraat te Boxmeer te reconstrueren in het kader van de verkeersveiligheid.

 

Tegen deze achtergrond is de gemeente Land van Cuijk voornemens om voornoemde deelpercelen te verkopen aan de ontwikkelende partij. Door middel van de ruiling kan de gemeente tevens de Burgemeester Verkuijlstraat reconstrueren en de verkeersveiligheid verbeteren.

 

Gelet op het Didam-arrest is publicatie van deze voorgenomen verkoop vereist.

 

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop door de gemeente, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u uw zienswijze op voornoemde verkoop kenbaar te maken.

 

De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt 20 kalenderdagen na deze publicatie. Uw zienswijze (schriftelijk) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (emailadres: gemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. Project Hoek Steenstraat-Burgemeester Verkuijlstraat Boxmeer zaaknummer Z/19/693749.

 

Wenst u enkel een nadere toelichting, dan kunt u een mail sturen naar grondzaken@landvancuijk.nl  de behandelend ambtenaar neemt in dat geval contact met u op.

 

Naar boven