Voorbereiding bestemmingsplan voor ruimtelijke ontwikkelingen

Burgemeester en wethouders van Waalre maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat de volgende bestemmingsplannen in voorbereiding zijn:

 

Bestemmingsplan Raadhuisstraat 28

Het realiseren van 18 woningen aan de Raadhuisstraat 28, waaronder 16 kleine woningen voor 1-2 persoons huishoudens op het achter terrein van de Aalstermolen in Aalst.

 

Bestemmingsplan Molenstraat 9-11

Het realiseren van 3 grondgebonden woningen in het gemeentelijk monument aan de Molenstraat 9-11, 3 grondgebonden woningen aan de Kerkstraat en een klein appartementengebouw voor 12 kleine woningen voor 1-2 persoons huishoudens aan de Weefstoel in Waalre-dorp.

 

Bestemmingsplan Frederik Hendrikstraat / de Pracht zuid

Het realiseren van een appartementencomplex voor sociale woningbouw op het terrein van de boerderij aan de Frederik Hendrikstraat in Ekenrooi.

 

 

Procedure

Deze kennisgeving betreft een vooraankondiging waarop niet kan worden gereageerd. Ook liggen nog geen stukken ter inzage. Reacties kunnen te zijner tijd worden uitgebracht wanneer het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. De kennisgeving van de terinzagelegging hiervan wordt gepubliceerd in het gemeenteblad, de Schakel en op de website van de gemeente Waalre. In die kennisgeving wordt ook aangegeven door wie, wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden.

 

 

Naar boven