VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘KONINGIN JULIANASTRAAT 25’, GEMEENTE MOERDIJK

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 23 juni 2022 tot en met 3 augustus 2022 voor iedereen het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Koningin Julianastraat 25’ (planidentificatie NL.IMRO.1709.FNKonJulianastr25-BP20) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt. Dit voorontwerp is opgesteld voor de realisering van 4 twee-onder-één-kapwoningen, 8 aaneengebouwde woningen en 10 appartementen op de locatie van de voormalige Julianaschool. Het plan is tevens digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Procedure

Iedereen kan tot en met 3 augustus 2022 gebruik maken van de mogelijkheid om in te spreken op het voorontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke reactie richt u aan burgemeester en wethouders van Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of via info@moerdijk.nl onder vermelding van “voorontwerp reactie bestemmingsplan Koningin Julianatraat 25”. Na deze inspraakperiode wordt, met inachtneming van de eventuele inspraakreacties, het ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Tegen dat ontwerpbestemmingsplan staat dan voor eenieder de mogelijkheid open om zienswijzen in te dienen.

 

Inloopbijeenkomst

Om u de gelegenheid bieden vragen te stellen, organiseren we op donderdag 7 juli as. een inloopbijeenkomst tussen 19.00 tot 21.00 uur bij het Zalencentrum De Parel in Fijnaart (Prinses Margrietstraat 15). Hierbij zijn naast de gemeente ook de ontwikkelaar, de architect en de makelaar aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

 

Zevenbergen, 22 juni 2022

 

Naar boven