Verkoop kavel 7 Het Hoog 1 Nieuwkuijk

 

De gemeente Heusden gaat kavel 7 verkopen aan een ondernemer, op bedrijvenpark Het Hoog I in Nieuwkuijk.

 

Motivatie van dit besluit.

 

De gemeente Heusden heeft diverse bedrijfskavels op verschillende bedrijventerreinen in de verkoop. Via de website van de gemeente Heusden en de site www.bedrijfskavelsnoordoostbrabant.nl kunnen geïnteresseerden kennis nemen van het aanbod. Naast de gebruikelijke criteria om in aanmerking te komen voor een bedrijfskavel hanteert de gemeente het criterium ’wie het eerst komt, het eerst maalt’.

 

Op basis van deze objectieve, toetsbare en redelijke criteria staat vast dat deze ondernemer als serieuze gegadigde in aanmerking komt voor het verkrijgen van een optie tot aankoop van het betreffende bedrijfsperceel.

 

Tegen de voorgenomen verkoop kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend c.q. ingesteld. Iedere serieuze gegadigde die vindt dat hij ook voor deze optieovereenkomst in aanmerking komt dient uiterlijk op 6 juli 2022 een kort geding aanhangig te hebben gemaakt over deze zaak bij de rechtbank Oost-Brabant. Met het oog op de voortgang in dit optieproces en het verkrijgen van rechtszekerheid voor zowel de optant als potentiële gegadigden hanteren wij een termijn van 20 kalenderdagen. Deze termijn is een vervaltermijn.

 

 

 

 

 

Naar boven