Kennisgeving

Besluit - verlenen omgevingsvergunning (Reguliere procedure)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maakt bekend dat het de volgende omgevingsvergunning, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft verleend:

- De Steiger 18 te Peize voor activiteit: een omgevingsvergunning beperkte milieutoets(OBM), in verband met het uitbreiden van de bedrijfsactiviteiten, verzenddatum besluit: 14 juni 2022, zaaknummer Z2022-006269.

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende de bezwaartermijn inzien:

- bij het gemeentehuis van de gemeente Noordenveld, Raadhuisstraat 1, 9301 AA Roden, tijdens de openingsuren.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzenddatum van het besluit bezwaar maken door het indienen van een gemotiveerd bezwaarschrift. U richt het bezwaarschrift aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden/ Gedeputeerde Staten, Postbus 122, 9400 AC Assen.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dit houdt in dat de aanvrager de vergunning kan gebruiken. Indien u dit wenst te voorkomen kunt u - indien u bezwaar gemaakt heeft en onverwijlde spoed dat vereist - een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Naar boven