Ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van een schuur en het legaliseren van bijgebouwen op de locatie Veluwsedijk 13 in Nijbroek

Zaaknummer: SXO-2021-0525

 

Ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 20 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken bij het ontwerpbesluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Voorst. Het telefoonnummer is 0571–27 93 35. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan omgevingsvergunning@voorst.nl en vermeld daarbij het zaaknummer. Door de corona-uitbraak vragen wij u niet persoonlijk naar het gemeentehuis te komen. Wij volgen hierin het advies van het RIVM.

 

Bijlage

In de externe bijlage vindt u het ontwerpbesluit.

 

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de bovengenoemde periode een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders, Postbus 9000, 7390 HA Twello. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbesluit over een aanvraag om een omgevingsvergunning (met bijbehorend zaaknummer). Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met de behandelend medewerker.

 

Wij betrekken uw zienswijze bij het maken van het definitieve besluit. Bent u het dan niet eens met het definitieve besluit? Dan kan alleen een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht beroep instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven