Voorontwerpbestemmingsplan Parapluplan woongebruik en kamerverhuur Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken bekend, dat van 27 januari 2022 tot en met het 9 maart 2022 het voorontwerpbestemmingsplan Parapluplan woongebruik en kamerverhuur Leiderdorp voor een ieder ter inzage ligt voor inspraak.

 

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het gehele gemeentelijk grondgebied van de gemeente Leiderdorp en is daarmee van toepassing op alle geldende bestemmingsplannen, wijzigingsplannen en uitwerkingsplannen van de gemeente Leiderdorp.

 

Doel van dit bestemmingsplan

De doelstelling van dit Paraplu-bestemmingsplan is de diverse begrippen (wonen, woning en huishouden) duidelijk te omschrijven. Daarnaast zullen regels in dit bestemmingsplan zorgen voor beleid voor heel Leiderdorp om kamerverhuur -onder voorwaarden- toe te staan. Daarnaast zal de regeling voor het huisvesten van bijzondere doelgroepen in het paraplubestemmingsplan worden opgenomen. Tenslotte is een verwijzing naar parkeernormen opnemen zodat deze in heel Leiderdorp geldt.

 

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan Parapluplan woongebruik en kamerverhuur is te vinden op de ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0547.BPwoongebruik-VO01). Het voorontwerpbestemmingsplan is na telefonische afspraak in te zien in het gemeentehuis.

 

Inspraakmogelijkheid

Binnen bovengenoemde termijn van tervisielegging kan een ieder zijn of haar inspraakreactie omtrent het voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

 

- Schriftelijke inspraakreacties moeten worden gericht aan het college van B&W en kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Parapluplan woongebruik en kamerverhuur Leiderdorp.

- Digitale inspraakreacties moeten worden gericht aan het college van B&W en kunnen worden gemaild naar RO@leiderdorp.nl, onder vermelding van inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Parapluplan woongebruik en kamerverhuur Leiderdorp.

 

Mondelinge inspraakreacties kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie over de procedure van het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Kristian Lievense, beleidsmedewerker Ruimte, tel: 071-5458500, e-mail: k.lievense@leiderdorp.nl

 

Leiderdorp,

26 januari 2022

 

2.

 

 

 

Naar boven