Vastgesteld bestemmingsplan ‘Populier 3a en 3b’ te Kaatsheuvel

Op 2 juni 2022 heeft de gemeenteraad van Loon op Zand het bestemmingsplan ‘Populier 3a en 3b’ te Kaatsheuvel ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt twee woningen planologisch mogelijk. Het gaat om de percelen tussen Populier 3 en 3C te Kaatsheuvel in de nieuwbouwwijk Westwaard (kadastraal bekend: gemeente Loon op Zand, sectie P, nummers 1322 en 1323).

Inzage bestemmingsplan

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen van donderdag 16 juni tot en met woensdag 27 juli 2022. Bekijk het plan via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0809.BPPopulier3A3B-VA01) .

Mocht u nog vragen hebben, maak dan een afspraak via telefoonnummer 0416-289111.

Reageren op het bestemmingsplan

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan door belanghebbenden gedurende de termijn van ter inzage Iegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient te worden gestuurd naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage, moet worden ondertekend en bevat ten minste:

- de naam en adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

- de gronden van het beroep.

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan

Voor degenen die beroep instellen tegen het bestemmingsplan is het mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het bestemmingsplan wordt opgeschort als binnen de beroepstermijn een verzoek wordt ingediend totdat op het verzoek is beslist. Het bestemmingsplan treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking als binnen de beroepstermijn geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie neem dan contact op met de heer L. Schaerlaeckens van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar op maandag t/m donderdag via tel.nr. 0416-289130 of per e-mail: l.schaerlaeckens@loonopzand.nl. Neem bij zijn afwezigheid contact op met de receptie en laat een terugbelbericht achter.

 

Naar boven