Verleende ontheffing reguliere procedure, Grotestraat 102 7471BS Goor, zaaknummer 0000265871, het schenken van zwak alcoholhoudende dranken (Olde Smidse Schoolfeest van 25 t/m 26 juni 2022), datum besluit 09-06-2022.

 

Inzien beschikking

Bovenstaande beschikking is kort en kernachtig omschreven. Als u een volledig beeld wilt krijgen van de beschikking kunt u de beschikking met eventueel bijbehorende tekeningen inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis. De beschikking en de daarbij behorende stukken liggen gedurende de bezwaarperiode ter inzage. Eventueel kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via (0547) 85 85 85.

 

Bezwaarmogelijkheid

Het indienen van een bezwaarschrift of beroepschrift betekent niet dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de verleende beschikking. De vergunninghouder mag dus direct na genoemde beschikkingsdatum op de in de vergunning genoemde datum het vergunde plan uitvoeren.

 

Voorlopige voorziening

Als u wilt beletten dat gebruik wordt gemaakt van een vergunning, moet u naast het indienen van een bezwaarschrift een gemotiveerd verzoek sturen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Aan het instellen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven