Ontwerp bestemmingsplan ‘Natuurbelevingscentrum ‘Buiten’, Waalre 2022’

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan: 

‘Natuurbelevingscentrum ‘Buiten’, Waalre 2022’

Het plan heeft betrekking op de realisatie van een horecagelegenheid met informatiecentrum aan waterplas De Meeris, als onderdeel van de ontwikkeling Waalre Noord. Het bestemmingsplan is een reparatie van een bestemmingsplan dat eerder in procedure is geweest, waarbij de Raad van State het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad heeft vernietigd.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 16 juni tot en met 27 juli 2022 ter inzage bij de receptie van het Huis van Waalre. Daar kunt u op afspraak ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. U kunt het plan eveneens raadplegen via www.waalre.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0866.BP00211-0201.

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Waalre, Postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Waalre, 15 juni 2022

Naar boven