Vastgesteld bestemmingsplan Mill, Van den Bogaardweg & Meidoornweg ongenummerd

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk maken bekend dat de onderstaand(e) besluit(en) en bijbehorende stukken zijn vastgesteld:

  • 1.

    Het bestemmingsplan Mill, Van den Bogaardweg & Meidoornweg ongenummerd. Het bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Voor een overzicht van de wijzigingen verwijzen wij u naar de nota van zienswijzen en ambtelijke wijzigingen die als bijlage (vaststellingsbesluit) is opgenomen bij het bestemmingsplan.

  • 2.

    Er is voor deze ontwikkeling geen exploitatieplan vastgesteld, omdat er een anterieure overeenkomst is opgesteld voor het verhaal van de kosten van het in gebruik nemen van de grond. De kosten zijn daarmee anderszins verzekerd.

Wat is de inhoud van het plan?

Het bestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk om drie woningbouwkavels te realiseren: een aan de Van den Bogaardweg en twee aan de Meidoornweg. De locaties zijn aan de zuidkant van Mill gelegen, aan de rand van de bebouwde kom en zijn in de huidige situatie onbebouwd. Enkel op het perceel aan de Meidoornweg is een kleine schuilhut aanwezig. De percelen bestaan voornamelijk uit weide, graspartijen en enkele bomen. In de omgeving van de locaties zijn met name burgerwoningen gelegen.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Wij nodigen u uit om het bestemmingsplan in te zien. Deze ligt zes weken ter inzage van woensdag 15 juni 2022 tot en met dinsdag 26 juli 2022. De stukken zijn in te zien www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt onder andere zoeken op de plannaam Mill, Van den Bogaardweg & Meidoornweg ongenummerd of met plannummer NL.IMRO.1982.BPMiBogaaMeidoo-VA01. Als u een uitgeprint exemplaar in wilt zien, dan kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar M. Brugman, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0485-854000.

Hoe kunt u reageren?

Wilt u beroep instellen tegen het bestemmingsplan? Als u belanghebbende bent, kunt u altijd beroep instellen, ook als u geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebt ingediend. Als u geen belanghebbende bent, kunt u beroep instellen als u:

  • tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebt ingediend; of

  • kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot de raad dan wel het college te wenden; of

  • beroep wilt instellen tegen wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan in het ontwerp heeft aangebracht.

U kunt tot en met 27 juli 2022 beroep instellen. U richt uw beroepschrift aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 28 juli 2022, tenzij u vóór deze datum, naast beroep, ook een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Cuijk, 14 juni 2022

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk

Naar boven