Gemeente Leiden - Omgevingsvergunning Herinrichten voorplein station Lammenschans

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden heeft besloten om omgevingsvergunning ‘Herinrichten voorplein station Lammenschans, NL.IMRO.0546.OV00131-0301 vast te stellen.

Toelichting

De omgevingsvergunning ziet op het herinrichten van het openbare gebied voor het station Lammenschans zodat er meer fietsparkeerplaatsen gerealiseerd kunnen worden. De fietsenstallingsplekken worden hierbij bijna verdubbeld van 800 naar 1500 plekken. De Melchior Treublaan wordt verlegd ten behoeve van de herinrichting. Er worden evenveel autoparkeerplaatsen teruggebracht als die er aanwezig waren.

Inzage

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt van vrijdag 21 januari tot en met 4 maart 2022 voor beroep ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na de afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Meer informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het Frontoffice Team Omgevingsvergunningen, Bargelaan 190, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

Naar boven