Toestemming voor het oprichten van een nieuwe woning aan de Oostgaag 35b in Maasland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunningen zijn afgegeven:

  • -

    Het oprichten van een nieuwe woning aan de Oostgaag 35b, 3155 CE Maasland (11 januari 2022) (Z-HZ_WABO-2020-0386).

Het besluit omgevingsvergunning ligt ter inzage

Vanaf 21 januari 2022 ligt het besluit ter inzage voor de periode van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

U kunt dit plan ook online inzien via www.middendelfland.nl/stukken-ter-inzage/ of

op www.ruimtelijkeplannen.nl onder imro-code NL.IMRO.1842.ovOostgaag35-va01. Op deze website kiest u voor bestemmingsplannen onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbesluit op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het ontwerpbesluit in te typen of in te zoomen op de kaart.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Als u het niet eens bent met dit besluit en u bent belanghebbende, dan kunt u in beroep gaan. Belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, kunnen in beroep gaan tegen dit besluit. Zorgt u er voor dat u het beroepschrift indient binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit. Daarmee voorkomt u dat het beroepschrift niet meer behandeld kan worden. Voor het instellen van beroep betaalt u griffierecht.

Hoe kunt u in beroep gaan?

U kunt uw beroepschrift digitaal indienen. Dit kunt u doen via de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

U kunt uw beroepschrift ook schriftelijk indienen. Uw beroepschrift richt u aan de Rechtbank ‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Bij het beroepschrift moet u zo mogelijk een afschrift van het bestreden besluit overleggen en in het beroep moet ten minste de volgende staan: naam en adres van de belanghebbenden; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht; de gronden van het beroep.

Wanneer er sprake is van dringende spoed en niet kan worden gewacht op de beslissing op beroep, kan aansluitend een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dat doet u bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Voor dit verzoek betaalt u griffierecht. 

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Landschap, Wonen & Economie , tel. (015) 380 41 11.

Naar boven