Vastgesteld bestemmingsplan ‘Burgemeester Moorenstraat ong. Haps’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Burgemeester Moorenstraat ong. Haps’ heeft vastgesteld op 19 mei 2022. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Het plangebied ligt aan de Burg. Moorenstraat ongenummerd, nabij nummer 65 te Haps. Het plan voorziet in een ruimte voor ruimte-woning.

Inzage

Het raadsbesluit, het vastgesteld bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 1 juni 2022 tot en met dinsdag 12 juli 2022. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO. 1982.BpHaMoorenstrrvr -VA01. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar.

Beroep

Tot en met 12 juli 2022 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage, door:

  • Belanghebbenden.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep instelt kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingesteld, treedt het bestemmingsplan niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Cuijk, 31 mei 2022

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk

Naar boven