Ontwerp wijzigingsplan ‘Marken: Oosterpad 2’

Overeenkomstig artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat met ingang van 21 januari 2022 het ontwerpwijzigingsplan ‘Marken: Oosterpad 2’ (NL.IMRO.0852.BWMAoosterpad2-on01) voor de duur van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de planologische regeling voor het wijzigen van de vorm van het agrarisch bouwvlak op het perceel Oosterpad 2 te Marken, zonder dat de oppervlakte wordt gewijzigd.

Inzien ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Marken: Oosterpad 2’ kan worden ingezien:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer is: NL.IMRO.0852.BWMAoosterpad2-on01

  • In het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam, afdeling Publiekszaken tijdens de openingstijden.

Zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan

Tegen het ontwerpwijzigingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland, postbus 1000, 1140 BA Waterland onder vermelding van Zienswijze Ontwerpwijzigingsplan ‘Marken: Oosterpad 2’.

  • Postadres: Postbus 1000, 1140BA Monnickendam

  • E-mail: gemeente@waterland.nl

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0299) 658 585.

Naar boven