Bekendmaking voornemen verkoop stroken gemeentegrond

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van het perceel kadastraal bekend, gemeente Land van Cuijk, sectie B, nummer 2777, welke is gelegen tussen de Oliestraat, Brugstraat en Prinsenstal te Grave. Aan deze locatie, bekend als het Wijnbergcomplex, worden momenteel door een ontwikkelaar op eigen terrein woningen en commerciële ruimten ontwikkeld.

 

De ontwikkelaar wenst van de gemeente enkele kleinere perceeltjes te verwerven die grenzen aan het te ontwikkelen gebied en die te betrekken bij de huidige plannen. Het betreft een totale oppervlakte van ca 28 m2. Deze perceeltjes zijn thans in gebruik als openbare ruimte. De gemeente is voornemens om deze perceeltjes tegen marktconform tarief over te dragen aan de ontwikkelaar.

 

Door deze bekendmaking worden overige gegadigden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze op deze voorgenomen verkoop kenbaar te maken.

 

De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt 20 werkdagen na deze publicatie. De zienswijze kan worden ingediend bij projectleider Oscar van Limburg o.v.v. ‘verkoop B 2777’, via emailadres oscar.vanlimburg@landvancuijk.nl.

Naar boven