Wet ruimtelijke ordening –ontwerpwijzigingsplan Lange Kruisdelstraat 5B Heeswijk-Dinther

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging bekend van het ontwerpwijzigingsplan ‘Lange Kruisdelstraat 5B, Heeswijk-Dinther’.

Inhoud

Het wijzigingsplan is opgesteld om de intensieve veehouderij op de locatie te beëindigen en de vorm van het bouwvlak te veranderen, zodat de bestaande bebouwing daarbinnen valt.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 26 mei 2022 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN-code NL.IMRO.1721.WPLKruisdelstr5bHD-ON01.

Reageren

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen op het ontwerpwijzigingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze(n) kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch. Indien u uw zienswijze(n) mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met het team ruimtelijke ordening.

In een schriftelijke reactie moeten staan: de datum, de naam en het adres van degene die reageert, een omschrijving van het onderwerp, de reden waarom u een zienswijze indient en uw handtekening.

Heesch, 25 mei 2022

 

Naar boven