Maatwerkbeschikkingen – Activiteitenbesluit

 

 

Burgemeester en wethouders van Valkenburg a/d Geul maken bekend dat vanaf vrijdag 20 mei 2022 tot en met vrijdag 1 juni 2022 voor belanghebbende diverse maatwerkbeschikkingen ter inzage liggen.

 

Het betreft de volgende ondernemers:

Café Vibes – Rijksweg 88, 6325 AE Berg en Terblijt

Café Bonne Apart – Grotestraat Centrum 20, 6301 CX Valkenburg

Playworld Valkenburg – Grotestraat Centrum 43-45, 6301 CW Valkenburg

New York Pizza – Berkelplein 16, 6301 ZD Valkenburg

Café Pub Henry VIII – Grotestraat Centrum 24, 6301 CX Valkenburg

Cafe ’T Hoekje – Grotestraat Centrum 30, 6301 CX Valkenburg

Ter inzage

De besluiten ligt ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC) van het gemeentehuis, bereikbaar via tel. 14043.

Bezwaar

Tot en met 1 juli 2022 kunnen belanghebbende, schriftelijk, bezwaar indienen bij het college (in een brief of per e-mail). Gelieve als onderwerp te vermelden ‘bezwaar maatwerkbeschikking’. U kunt uw bezwaarschrift opsturen (ter attentie van het college) naar Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg. Een bezwaarschrift (voorzien van een handtekening) dient de volgende informatie te bevatten: naam, telefoonnummer en adres van de indiener, datum en de redenen van het bezwaar.

Het is ook mogelijk het bezwaarschrift digitaal in te dienen. Meer informatie en het formulier is te vinden via www.valkenburg.nl/bezwaar. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD nodig. Na ontvangst informeert de gemeente u over de manier waarop uw bezwaarschrift wordt behandeld.

Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in? Stuur dan een machtiging mee.

Schorsende werking

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat wil zeggen: het besluit waartegen u bezwaar maakt, blijft geldig totdat over uw bezwaar is beslist.

Spoed? Voorlopige voorziening

Bij grote spoed kunt u (tegen kosten) een zogeheten voorlopige voorzieningen aanvragen. Dat is een spoedprocedure waarmee het genomen besluit tijdelijk kan worden ingetrokken en/of andere maatregelen kunnen worden getroffen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij:

De voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg,

Sector Bestuursrecht

Postbus 950

6040 AZ Roermond

U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Informele oplossing

Weet u niet zeker of u deze bezwaarschriftenprocedure wilt volgen of wilt u met ons overleggen over een oplossing voor uw probleem? De mogelijkheid bestaat om uw bezwaar informeel te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van mediation.

Naar boven