Bekendmaking verkoop perceel grond t.b.v. nutsvoorzieningen

Grondexploitatiemaatschappij Meerstad C.V., zijnde een overheidsonderneming van de Gemeente Groningen (hierna: GEMM), maakt hierbij bekend dat GEMM een perceel grond nabij de wijk Groenewei in Meerstad t.b.v. nutsvoorzieningen te verkopen aan een netbeheerder. Het betreft het perceel kadastraal bekend, gemeente Noorddijk, sectie B, nummer 2754 met een oppervlakte van circa 358 m ².

 

GEMM geeft hiermee uitvoering aan de onderhandelingen die vanaf eind april 2020 zijn gevoerd met koper.

 

Reden tot verkoop aan koper

 

GEMM heeft de volgende redenen om het perceel grond te verkopen aan de koper:

 

  • 1.

    Perceel is beoogd voor de realisatie van nutsvoorzieningen

    Met de verkoop wordt hieraan invulling gegeven en wordt daarmee gewaarborgd dat het betreffende nutsbedrijf kan voldoen aan zijn leveringsverplichting.

  • 2.

    Geen andere gegadigden

    Voor de realisatie van de nutsvoorziening op deze locatie zijn geen andere gegadigden die deze invulling kunnen verzorgen dan koper.

Kort geding

Bent u het niet eens met deze voorgenomen verkoop, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Noord-Nederland. Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijke mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan info@meerstad.eu.

Naar boven