Publicatie Voorgenomen grondverkoop Blok 7 Heeswijkse Kampen Cuijk - Voornemen tot grondverkoop

 

De gemeente Land van Cuijk heeft het voornemen om tot verkoop van een stuk grond (Blok 7) in het project de Heeswijkse Kampen te Cuijk aan Ballast Nedam over te gaan. Concreet en specifiek gaat het om perceel gemeente Cuijk, A 6726 gedeeltelijk, waarvan de gemeente eigenaar is.

 

De voorgenomen koopovereenkomst vloeit voort uit afspraken die de gemeente in 2012 met betreffende ontwikkelaar heeft gemaakt. De ontwikkelaar is daarom de enige serieuze gegadigde voor het perceel van de gemeente.

 

Als u het niet eens bent met ons voornemen om de overeenkomst met Ballast Nedam te sluiten, dan dient u binnen twintig (20) kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te hebben gemaakt tegen dit voornemen. Deze termijn van 20 kalenderdagen is een vervaltermijn. Dat wil zeggen dat het recht om op te komen tegen de (voorgenomen) grondverkoop is vervallen, indien niet binnen die termijn een kort geding aanhangig is gemaakt. U bent dan niet-ontvankelijk in uw bezwaren en kunt deze dan niet meer op een later moment door de rechter laten toetsen.”

Naar boven