Vastgesteld bestemmingswijziging Hoornderweg 40 in Den Hoorn

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het college onderstaande bestemmingswijziging heeft vastgesteld.

(1797 RA) Hoornderweg 40 in Den Hoorn, zaaknummer 3014697. De bestemming van dit perceel wordt omgezet van ‘Agrarisch - Oude Land’ naar ‘Wonen – Vrijkomende agrarische bebouwing’. Het ontwerp besluit heeft van 23 november 2022 tot en met 3 januari 2022 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage: Het wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 18 januari tot en met 28 februari 2022 ter inzage. De stukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, de website van de gemeente www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en in te zien bij de publieksbalie van de gemeente.

Reageren: Bent u belanghebbende? Dan kunt u een schriftelijk beroep indienen tegen het vaststellingsbesluit. Dit moet binnen zes weken na de dag waarop het besluit conform artikel 3.44 lid 1 sub a Awb ter inzage is gelegd. U stuurt dit aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook een niet- belanghebbende, die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit/ontwerpplan, kan beroep indienen.

Ook kan iedereen die een beroepschrift heeft ingediend een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het besluit in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Naar boven