Vooraankondiging bestemmingsplan BG Zuid, deelplan Dorpsstraat 49a Elim

Het college van B&W maakt bekend dat voor de percelen Dorpsstraat 49a en Marten Kuilerweg 7 te Elim een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan voorziet in een woonbestemming voor het perceel aan de Dorpsstraat 49a. Daarnaast wordt op de percelen Dorpsstraat 49a en Marten Kuilerweg 7 te Elim voormalige agrarische bebouwing gesloopt.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren. Er liggen op dit moment ook nog geen stukken ter inzage. Zodra de voorbereidingen zijn afgerond wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd bij de Gemeentewinkel. De kennisgeving hiervan wordt gepubliceerd in Het Torentje en het digitale Gemeenteblad. In deze kennisgeving zal worden aangegeven wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden op het ontwerpbestemmingsplan.

Er worden geen andere instanties expliciet in de gelegenheid gesteld een reactie te geven op het op te stellen plan, anders dan de instanties conform artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, zoals het Waterschap, de provincie Drenthe, hulpverleningsdiensten en nutsbedrijven.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rogier Molenaar, via telefoonnummer 14 0528.

Naar boven