Ontwerpbestemmingsplan Maasstraat 27 Rhoon en -besluit ontheffing hogere grenswaarden wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken gelet op de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Maasstraat 27 te Rhoon, bestaande uit toelichting regels, verbeelding, ruimtelijke onderbouwing. Het gaat om het slopen van de bestaande bedrijfsschuur en herinrichten van het perceel en het ter plaatse bouwen van 1 nieuwe vrijstaande woning.

Door industrielawaai zal de geluidsbelasting op de nieuwe woning in het plangebied niet voldoen aan de voorkeurswaarden voor geluid. Er zullen gevel maatregelen nodig zijn en het college stelt daarom voor deze woning hogere waarden vast.

Plan

Bouw van 1 vrijstaande woningen op het perceel Maasstraat 27 te Rhoon.

Kosten verzekerd

Er is een overeenkomst gesloten waarmee de economische uitvoerbaarheid voldoende is verzekerd.

Besluit milieu effect rapportage (m.e.r.)

Dit plan is geen stedelijk ontwikkelingsproject in de zin van Besluit m.e.r. Daarom is een vormvrije m.e.r. beoordeling niet van toepassing.

Inzage

6 weken van vrijdag 21 januari 2022 tot en met donderdag 3 maart 2022

www.albrandswaard.nl/ter-inzage 

www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatie nummer: NL.IMRO.0613.BPMaasstraat27-ONT1

Zienswijze

Een belanghebbende kan tegen dit ontwerpbesluit gedurende de zes weken termijn van terinzagelegging een schriftelijk, gemotiveerd, reactie indienen. Stuur uw schriftelijk gemotiveerd zienswijze binnen de genoemde (inzage)termijn van zes weken. Stuur uw reactie aan: het college van de gemeente Albrandswaard, Postbus 1000, 3160 GA Rhoon. Graag onder vermelding van ‘zaaknummer 421997’ . U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen via de gemeentelijke website via www.albrandswaard.nl/ter-inzage.

 

Naar boven