Ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 45a Klaaswaal’

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maakt bekend dat zij het ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 45a Klaaswaal’ met bijbehorende stukken ter inzage legt.

Inhoud en doel van het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in het uitbreiding van het agrarische bouwvlak. Door het bouwvlak uit te breiden ontstaat ruimte voor het realiseren van een nieuw bedrijfsgebouw.

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 45a Klaaswaal’ en alle bijlagen liggen met ingang van donderdag 20 januari 2022 tot en met woensdag 2 maart 2022 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder plannummer: NL.IMRO.1963.WPBoomd45aKLW20-ON01).

Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Maak dan een afspraak met Martina Koster, bereikbaar via telefoonnummer 088-647 1017.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Uw zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan kunt u richten aan:

College van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 45a Klaaswaal’.

Anterieure overeenkomst

Voor dit plan sluiten wij een anterieure overeenkomst op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening. In de anterieure overeenkomst maken wij afspraken over het kostenverhaal en de locatie eisen.

Vragen?

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met Martina Koster, bereikbaar via telefoonnummer 088-647 1017 of via e-mail martina.koster@gemeentehw.nl.

Naar boven