Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder t.b.v. het bestemmingsplan "Nieuwstadsweg 23"

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens hogere waarden vast te stellen voor de nieuw te bouwen woning op het perceel Nieuwstadsweg 23 in Elburg.

Uit het akoestisch onderzoek, dat is uitgevoerd in het kader van de bouw van de woningen, blijkt dat de geluidbelasting veroorzaakt door de Nieuwstadsweg de ten hoogste toelaatbare gevelbelasting overschrijdt. Om de woning te kunnen bouwen moeten hogere waarden worden vastgesteld.

Het ontwerpbesluit en het rapport van het akoestisch onderzoek 'Nieuwstadweg 23 te Elburg' liggen voor eenieder met ingang van 18 januari 2022 (publicatie op www.overheid.nl) gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. De stukken kunnen op afspraak worden ingezien.

Tegen betaling zijn kopieën van de stukken verkrijgbaar.

Belanghebbenden kunnen binnen voornoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt. U kunt aangeven om persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met dhr. A. Haga, tel: 0525-688688. Voor meer informatie wat betreft de hogere grenswaarde kunt u eveneens contact opnemen met bovengenoemd persoon.

Elburg, 18 januari 2022

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

 

Naar boven