Kennisgeving ontvangst aanvraag Omgevingsvergunning Desiderius Erasmusstraat 11 te Volendam

Op 10 januari 2022 hebben wij een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag is geregistreerd onder nummer HZ_WABO-22-24. De vergunning is aangevraagd voor een Omgevingsvergunning op locatie Desiderius Erasmusstraat 11 te Volendam. De aanvraag betreft:

  • Het bouwen van een bouwwerk

Waarom publiceren wij dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Edam-Volendam aangevraagd om te kunnen bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Wij hebben de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 10 januari 2022. Als de vergunning wordt verleend, publiceren wij een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu wel alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, sectie Bouwen & Milieu. Dit kan via het telefoonnummer (0299) 398 398. U kunt ook een e-mailbericht sturen naar omgevingsvergunning@edam-volendam.nl

Het college van burgemeester en wethouders van Edam-Volendam

Naar boven