Onttrekking aan de openbaarheid.

Burgemeester en wethouders van Stein;

maken bekend dat de raad van de Gemeente Stein in zijn vergadering van 21 april 2022 ingevolge de bepalingen van de Wegenwet heeft besloten tot onttrekking aan de openbaarheid van de onderstaande wegen in verband met de realisering van de nevengeul.

 

  • -

    Nieuwe Dijkweg,

  • -

    Maasbander Kerkweg,

  • -

    Maasbanderweg,

  • -

    Weertdijkweg,

  • -

    Leutherhoekweg en Moulweg/ Umonder Weerdweg.

Inzage

De hierop betrekking hebbende stukken liggen vanaf de dag na bekendmaking van dit besluit gedurende een periode van zes weken, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en verder na telefonische afspraak via telefoonnummer: 046-435 9393, voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis aan de Stadhouderslaan 200 te Stein.

 

Beroep en voorlopige voorziening

Binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit kunnen belanghebbenden een beroepschrift tegen dit besluit indienen bij de Rechtbank Limburg. Dit beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond en dient te worden voorzien van de naam en het adres van de belanghebbende, een dagtekening, de motivatie van het beroepschrift en de handtekening van de belanghebbende. Geen beroep kan worden ingediend door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen heeft ingediend.

Diegene die een beroepschrift heeft ingediend, kan tevens op grond van artikel 8:81 van de Awb de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Bijlage 1 Te onttrekken wegen.

Naar boven