Publicatie vastgesteld Wijzigingsplan Maastrichterweg 4 Gronsveld

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het college op 29 maart 2022 het wijzigingsplan Maastrichterweg 4 Gronsveld ongewijzigd heeft vastgesteld (planidenficatienummer NL.IMRO.1903.WPKOM6247NA4-VG01).

Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Gronsveld en Rijckholt 2013 en heeft de bestemming Agrarisch- Agrarisch Bedrijf met de aanduiding Tuincentrum. Het betreft het wijzigen van de bestemming Agrarisch-Bedrijf naar Wonen (van bedrijfswoning naar burgerwoning). Hiertoe is het voorliggend ontwerp wijzigingsplan opgesteld. Er is ter plaatse geen bedrijf meer.

Het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 14 april 2022 tot en met woensdag 25 mei 2022 ter inzage in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 Margraten.

Voor inzage in het vastgesteld wijzigingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488. Het wijzigingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.WPKOM6247NA4-VG01 

Belanghebbenden en andere (rechts)personen die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht alsmede belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht kunnen binnen de termijn van de terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn- naast het indienen van beroep- een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Eijsden-Margraten, 13 april 2022

 

Naar boven