Bekendmaking tervisielegging omgevingsvergunning herinrichting Huilbeek en realisatie groene buffer te Beesel

Wij maken bekend dat met ingang van donderdag 14 april 2022 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken (tot en met woensdag 25 mei 2022) voor een ieder ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken voor het project ‘Herinrichting Huilbeek en realisatie groene buffer’, op diverse percelen in het gebied Huilbeek en omgeving, te Beesel.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken maken wij digitaal toegankelijk via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVGroenebufferbsl-VG01 en via www.beesel.nl onder Inwoners > Bouwen > Bestemmingsplannen, overzicht > Vastgesteld.

Er zijn zienswijzen ontvangen op de ontwerp-omgevingsvergunning. Tegen de vergunning kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Ook niet-belanghebbenden kunnen beroep instellen, mits zij een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift dient binnen 6 weken te worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor dient u een verzoek om een voorlopige voorziening te richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. T. van Loon, Team Ruimtelijke ontwikkeling, bereikbaar via het telefoonnummer van de Klantenbalie, 077-474 92 92.

Reuver, 13 april 2022

 

Naar boven