Burgemeester en Wethouders van Maasdriel - ontwerp Aanwijsbesluit DAEB voor uitvoering van een gemeentelijk Energieloket door Energieloket Rivierenland Coöperatief U.A. 2022-2026

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasdriel maken bekend dat vanaf 7 april 2022 tot en met 18 mei 2022 voor eenieder ter inzage ligt: het ontwerp aanwijsbesluit voor het verrichten van werkzaamheden verband houdende met het gemeentelijk Energieloket als Dienst van Algemeen Economisch Belang in de zin van artikelen 14 en 106, tweede lid, van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie.

 

Inhoud

Het Energieloket Rivierenland functioneert als het informatiepunt van de regio over energiebesparing en verduurzaming van de gebouwde omgeving. Inwoners kunnen in dat verband bij Energieloket Rivierenland terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, duurzame elektriciteit en warmte.

Het Aanwijsbesluit is ook opgesteld voor de andere gemeenten in de regio Rivierenland (West Betuwe, Zaltbommel, Tiel, Culemborg, Buren, West Maas en Waal en Neder-Betuwe) en wordt in deze gemeenten gelijktijdig ter inzage gelegd.

 

Inzage

Het ontwerp Aanwijsbesluit DAEB is digitaal te raadplegen via de link bij de bekendmaking van deze terinzagelegging. Het document is ook tijdens openingstijden in te zien op het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

 

Zienswijze

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunt u uw zienswijze (opmerkingen) aan het college duidelijk maken. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk. U kunt u zienswijze via mail insturen via info@maasdriel.nl of per post via postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: vermelding van het ontwerpbesluit waar het om gaat, de datum, uw naam, adres en telefoonnummer, uw handtekening en de motivering van uw zienswijze. U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor naar team Ruimtelijke Ontwikkeling via 14 0418 en maak een afspraak.

 

Vragen?

Vragen? Neemt u dan contact op met mevrouw A. Zweerus van Team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven