Terinzagelegging ontwerp Aanwijzingsbesluit DAEB voor uitvoering van een gemeentelijk energieloket door Energieloket Rivierenland Coöperatief U.A. 2022-2026

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat vanaf 7 april tot en met 19 mei 2022 voor eenieder ter inzage ligt:

 

Het ontwerp Aanwijzingsbesluit voor het verrichten van werkzaamheden verband houdende met het gemeentelijk energieloket als Dienst van Algemeen Economisch Belang in de zin van artikelen 14 en 106, tweede lid, van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie.

 

Inhoud

Het Energieloket Rivierenland functioneert als het informatiepunt van de regio over energiebesparing en verduurzaming van de gebouwde omgeving. Inwoners kunnen in dat verband bij Energieloket Rivierenland terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, duurzame elektriciteit en warmte.

Het Aanwijzingsbesluit is ook opgesteld voor de andere gemeenten in de regio Rivierenland (West Betuwe, Maasdriel, Tiel, Culemborg, Buren, West Maas en Waal en Neder-Betuwe) en wordt in deze gemeenten gelijktijdig ter inzage gelegd.   

 

Ter inzage

Het ontwerp Aanwijzingsbesluit DAEB is digitaal te raadplegen als bijlage bij de bekendmaking van deze terinzagelegging.

 

Indienen zienswijze

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een mondelinge en/of schriftelijke zienswijze indienen tegen het concept aanwijzingsbesluit. Deze moet worden gestuurd naar de gemeente Buren ter attentie van team duurzaamheid, Postbus 23, 4020 BA Maurik of gemeente@buren.nl. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener en de redenen van de zienswijze.

 

Naar boven