Rectificatie bekendmaking vaststellen bestemmingsplan Veersepad 13, Kessel

Op 31 maart 2022 hebben wij per abuis een onvolledige bekendmaking geplaatst met betrekking tot de vaststelling van het bestemmingsplan Veersepad 13 in Kessel. De officiële bekendmaking heeft op 28 maart 2022 plaatsgevonden.

Voor de volledigheid is de tekst van deze bekendmaking hieronder integraal opgenomen.

Vastgesteld bestemmingsplan Veersepad 13, Kessel

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 22 februari 2022 op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het bestemmingsplan Veersepad 13 te Kessel gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de percelen Veersepad 13 te Kessel. Het plan regelt de realisering van een zorgwonengebouw.

Vormvrij m.e.r. beoordelingsbesluit

Voor de volledigheid wordt verder vermeld dat het college van burgemeester en wethouders op 24 januari 2022, bekendgemaakt op 10 februari 2022, een vormvrij m.e.r. beoordelingsbesluit heeft genomen. Een vormvrij m.e.r. beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Belanghebbenden kunnen hun bezwaren kenbaar maken in het kader van de wettelijke procedure ten behoeve waarvan het vormvrije m.e.r. beoordelingsbesluit is genomen, zoals de procedure voor dit bestemmingsplan.

Inzien?

Het bestemmingsplan en de onderliggende stukken liggen vanaf 29 maart 2022 voor een periode van zes weken ter inzage en zijn als volgt raadpleegbaar:

•Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0254-VG01

•Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

•Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente. Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Rechtsmiddelen

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u, gedurende zes weken, vanaf 29 maart 2022, beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Een beroepschrift moet worden ingediend bij:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het beroepschrift dient ten minste de volgende onderdelen te bevatten:

•Naam en adres van de indiener;

•De dagtekening;

•Vermelding van de datum en het nummer of het kenmerk van het besluit;

•De redenen (gronden) van beroep;

•Handtekening (het beroepschrift moet ondertekend zijn);

•Vermelding dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is;

•Zo mogelijk dient tevens een kopie te worden toegevoegd van het besluit.

Crisis en herstelwet

Op dit besluit is onder andere Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat u in het beroepschrift de beroepsgronden gericht tegen het besluit moet opnemen. Het beroep wordt niet- ontvankelijk verklaard indien de beroepsgronden niet binnen de beroepstermijn van zes weken zijn ingediend.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening (lees: schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State via telefoonnummer (070) 426 4426.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

 

Naar boven