Voornemen om een vergunning te verlenen voor het brandveilig gebruiken van het pand aan Nobelstraat 80/82 in Brielle (Zaaknummer WABO-2021-0329, Esuite 242452021)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het brandveilig gebruiken van het pand, Nobelstraat 80/82 in Brielle

1. Het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk met het oog op de brandveiligheid.

Een omgevingsvergunning wordt bij het college aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de Gemeente Brielle u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de Gemeente Brielle van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 24-02-2022 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook informatie over het ontwerpbesluit bij de Gemeente Brielle verkrijgen. De Gemeente Brielle bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Uw reactie op het ontwerpbesluit is nodig om later te kunnen reageren op het definitieve besluit.

Bezoek voor de openingstijden en het adres van het stadskantoor https://www.brielle.nl/openingstijden van de Gemeente Brielle. Voor informatie of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0181-471111

 

Naar boven