Kennisgeving besluit op aanvraag beschikking, Wehryweg 15, Valkenburg

Op 21 februari 2022 is een vergunning van rechtswege verleend op de aanvraag met zaaknummer 2021-024504 en DMS nummer Z.1198289 op locatie Wehryweg 15, Valkenburg. De vergunning betrefthet uitbreiden het van de woning en het realiseren van een braai (legalisatie).

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na kennisgevingvan dit besluitbezwaar maken. Als verzenddatum van uw bezwaar geldt de poststempel op uw bezwaarschrift.

Stuur uw bezwaarschrift naar:

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Valkenburg aan de Geul, Postbus 9986300 AZ Valkenburg

Vermeld in uw bezwaarschrift altijd:

  • uw naam, adres en telefoonnummer;

  • de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft en uw handtekening;

  • het besluit waartegen u bezwaar maakt, met datum en referentienummer van het besluit;

  • waarom u bezwaar maakt.

Het is ook mogelijk het bezwaarschrift digitaal in te dienen. Meer informatie en het formulier is te vinden via www.valkenburg.nl/bezwaar. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft ueen DigiD nodig. Na ontvangst informeert de gemeente u over de manier waarop uw bezwaarschrift wordt behandeld.

Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in? Stuur dan een machtiging mee.

Inwerkingtreding

De werking van een van rechtswege verleende vergunning wordt opgeschort totdat de termijn voor het indienen van een bezwaarschriftis verstreken of, indien bezwaar is gemaakt, op dit bezwaar is beslist.

Informele oplossing

Weet u niet zeker of u deze bezwaarschriftenprocedure wilt volgen of wilt u met ons overleggen over een oplossing voor uw probleem? De mogelijkheid bestaat om uw bezwaar informeel te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van mediation.

 

Naar boven