Verkiezing gemeenteraad 2022 zittingen van het hoofd- en centraal stembureau over de vaststelling van de verkiezingsuitslag

De voorzitter van het hoofd- en centraal stembureau, voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022, maakt (in overeenstemming met artikel 23g en 23h van de Tijdelijke wet verkiezingen covid-19) bekend dat er een openbare zitting plaats zal vinden van het hoofd- en centraal stembureau.

Deze zitting is op maandag 21 maart 2022, aanvang 10:00 uur.

Tijdens de zitting wordt de verkiezingsuitslag vastgesteld.

De zitting vindt plaats in de raadzaal in het gemeentehuis, Marktplein 1, te Epe. Als de raadzaal vol is, kan in de ruimte buiten de raadzaal de zitting worden gevolgd via beeldschermen. Tijdens deze zitting kunnen de aanwezige kiezers mondeling bezwaren inbrengen.

De zitting wordt ook live uitgezonden via internet. U kunt deze volgen via https://epe.raadsinformatie.nl/live. De uitzending is daar later ook nog terug te zien. Als u niet in de raadzaal aanwezig kunt zijn en bezwaren wilt inbrengen, kunt u tijdens de live uitzending een e-mail sturen naar verkiezingen@epe.nl. Vermeldt in de mail uw volledige voor- en achternaam. De zitting zal daarvoor korte tijd worden onderbroken. De voorzitter zal de e-mail dan voorlezen na de onderbreking. Bezwaren die voorafgaand aan of na afloop van de zitting worden ingediend, zijn niet geldig.

Als de coronamaatregelen wijzigen kan het zijn dat de zitting anders wordt vormgegeven. Op www.epe.nl/verkiezingen leest u de actuele stand van zaken hierover.

Epe, 11 maart 2022

de voorzitter voornoemd,

dhr. dr. T.C.M. Horn

Naar boven