GEMEENTE UTRECHT: Kennisgeving voornemen tot wijziging adresgegevens in de basisregistratie personen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de taak ervoor te zorgen dat gegevens in de basis- registratie personen (BRP) actueel, juist, volledig en betrouwbaar zijn. De burger is wettelijk verplicht om binnen vijf dagen na adreswijziging of binnen vijf dagen voor vertrek naar het buitenland hiervan schriftelijk aangifte te doen bij de woongemeente.

Uit onderzoek van de gemeente Utrecht is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de BRP staan ingeschreven. Zij hebben geen aangifte gedaan van adreswijziging of vertrek en het adresonderzoek leverde geen nieuw adres in Nederland op.

Naam

Geboortedatum

Ambtshalve uitschrijven naar

Venkataraman; R.

28-12-1987

Onbekend

Hu; Q.

08-06-1971

Onbekend

Anastasi; F.

14-04-1992

Italië

Bruins; J.B.W.

04-06-1968

Onbekend

Hoeben; F.E.

20-12-1967

Onbekend

Gong; X,

27-11-1977

Onbekend

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Utrecht is voornemens de bijhouding van de persoonslijsten van deze personen op te schorten. Voor bovengenoemde personen is het voornemen ambtshalve uitschrijven naar 'onbekend' op grond van artikel 2.22 Wet BRP. In het geval dat er voldoende grond is ambtshalve uit te schrijven naar een bekend land, gebeurt dit op grond van artikel 2.21 Wet BRP.

Dit betekent dat zij daardoor niet meer op het adres staan ingeschreven en worden geregistreerd als vertrokken naar een (on)bekend land. Dit kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld een uitkering, ziektekostenverzekering, het aanvragen van een rijbewijs of paspoort en de opbouw van AOW.

Belanghebbenden kunnen als zij het niet eens zijn met dit voornemen, binnen vier weken na publicatie van dit voornemen hun zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders via onderstaande contactgegevens:

Per mail: adresonderzoek@utrecht.nl.

Per post: Publiekszaken adresonderzoek Postbus 5000 3502 JA Utrecht.

Telefonisch: 030-2861776.

U mag zelf een zienswijze indienen. Ook kunt u iemand machtigen (advocaat of een derde) om dit voor u te doen, maar dit is niet verplicht.

Hoogachtend,

Utrecht, 26 maart 2021.

Het college van burgemeester en wethouders van Utrecht,

Namens deze:

Senior Adresonderzoeker gemeente Utrecht.

Naar boven