Kennisgeving ontwerpbeschikking

 

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle hebben op 12 januari 2021 een aanvraag op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van Varo Energy Retail B.V. voor de inrichting aan de Tussenhoek 1, 3237 MD Vierpolders.

 

Het betreft een inrichting voor een benzineservicestation, waar onder andere LPG aan motorvoertuigen wordt afgeleverd.

 

De aanvraag bevat het onderdeel milieu (verandering) en betreft: het zonder direct toezicht afleveren van vloeibare brandstoffen aan motorvoertuigen waarbij er minder dan 20 meter afstand is tussen de afleverzuil en een door derden in gebruik zijnde ruimte en het beëindigen van de LPG-activiteit.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle maken bekend dat zij het voornemen hebben de vergunning te verlenen en de omgevingsvergunning van 10 november 1998, met kenmerk 313407,

gedeeltelijk in te trekken.

 

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van 25 maart 2021 tot en met 5 mei 2021 op de volgende plaatsen inzien:

- de gemeente Brielle, Slagveld 36 te Brielle, na telefonische afspraak;

- de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

 

Vanwege de maatregelen rondom de Coronavirus-crisis kunnen de stukken bij de DCMR Milieudienst Rijnmond alleen op afspraak en uitsluitend op maandag en donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur worden ingezien aan de Parallelweg 1, 3112 NA Schiedam. Afspraken kunt u maken door het sturen van een e-mail aan info@dcmr.nl of te bellen naar telefoonnummer 010 – 246 80 00.

 

Indien dit voor u geen uitkomst biedt en de stukken fysiek wilt in zien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per brief aan DCMR, Postbus 843, 3100 AV Schiedam of per e-mail via info@dcmr.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatische oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om op de (ontwerp)beschikking te kunnen reageren.

 

Zienswijze

Tijdens de inzage periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle, maar moeten worden verzonden aan de DCMR Milieudienst Rijnmond. Dit kan per e-mail via info@dcmr.nl of per post via Postbus 843, 3100 AV Schiedam. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer 9999208962.

 

 

Naar boven