Ter inzagelegging ontwerp besluit wijziging Algemene plaatselijke verordening gemeente Heumen 2019 in verband met de invoering van het afsteekverbod vuurwerk (categorie F2 en F3) en regulering carbidschieten.

Het college van burgemeester en wethouders van Heumen heeft in zijn vergadering van dinsdag 23 februari 2021 besloten in te stemmen met het ontwerp besluit wijziging Algemene plaatselijke verordening gemeente Heumen 2019 in verband met de invoering van het afsteekverbod vuurwerk (categorie F2 en F3) en regulering carbidschieten.

 

Ter inzage en zienswijze indienen

Het ontwerp besluit ligt van dinsdag 2 maart 2021 tot en met dinsdag 16 maart 2021 voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis te Malden. Het ontwerp besluit met raadsvoorstel is ook te vinden bij deze aankondiging in het Gemeenteblad. De tekst van de huidige Algemene plaatselijke verordening gemeente Heumen 2019 kunt u vinden op de website www.overheid.nl. of via de website van de gemeente Heumen (zoekterm: Algemene plaatselijke verordening).

 

Binnen deze twee weken kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen. De reacties worden betrokken bij de definitieve opstelling van de verordening. De gemeenteraad van Heumen zal op zijn vergadering van 15 april 2021 over het voorstel een besluit nemen.

 

Hoe kunt u reageren?

Wilt u reageren op het ontwerp besluit, dan kunt u uw reactie sturen naar het volgende adres: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heumen, Postbus 200 6580 AZ Malden. U kunt u reactie ook per mail sturen naar: heumen@heumen.nl.

Vermeld hierbij dat het gaat om het ontwerp besluit wijziging APV (zaaknummer 61756). De zienswijzebrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met het algemene nummer 14-024 en vragen naar mw. B. van den Akker.

Naar boven